За нас

За нас

ПОВЕЌЕ од 30 години присуство на пазарот

Интеграл ДООЕЛ Тетово е компанија основана 1989, која се занимава со дистрибуција и големопродажба на широк асортиман од домашни и странски стоки. Интеграл со своето три децениско искуство во трговијата има прераснато до еден од лидерите на пазарот, со дистрибутивна мрежа која опфаќа над 4500 локации низ целата територија на Северна Македонија. 

Навремена и професиална услуга

Интеграл брои 60+ вработени и располага со сопствен простор од осум илјади м2, од кои илјада м2 современи канцеларии и седум илјади м2 современо опремен магацински простор. 

Интеграл со цел за брза и сигурна достава низ целиот регион на С.Македонија има на располагање модерен и разновиден возен парк од 43 возила од кои 35 се товарни со капацитет на носивост од 55 тони.

0 +
ВРАБОТЕНИ
0 +
ПРОИЗВОДИ
0 +
СОРАБОТНИЦИ

Наша визија & МИСИЈА

Спремни за достава на вашиот произод до секој рафт на сите можни продажни места.

Лојалноста, соработката и гиржата за нашите клиенти е наша мисија и ви стоиме на услуга секогаш фокусирани на задоволување на потребите на крајниот купувач.

Интеграл е копманија која гледа понапдред во иднината и имплементира нови современи технологии за унапредување на работата и гради современа дистибутивна мрежа. Инвестира во ресурси за проширување на  мрежата за поголема достапност на производите.

Интеграл цели да ја усоврши продажбата со стратешка анализа на пазарот согласно со сопственото долгогодишното искуство и постоење на пазарот.

info@integral.com.mk
Ул. 1638 бр. 3 Гази Баба ПП 20 Маџари, 1000 Скопје
 +389 2 255 1222
Scroll to Top